Ion Diaconu este, începând cu ziua de astăzi, noul pretor al sectorului Botanica. Acesta spune că are mult de lucru, în special cu problemele legate de comerțul stradal și salubrizare. Totodată, proaspătul pretor al sectorului Botanica susține că își propune să consolideze echipa Preturii, or, în ultimii trei ani, s-a înregistrat un flux mare de angajați. 

„În sectorul Botanica este foarte mult de lucru. În primul rând, trebuie de întărit echipa. În ultimii trei ani, din 2016 până în 2018, din 40 de persoane, s-au schimbat 32 de persoane. De lucru este mult, știți că după teritoriu suntem tare mari (…). Sper să primesc ajutor de la alți colegi din pretură”, a declarat Ion Diaconu în cadrul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău.

„Ca prima dată, merge… Sper să nu ne spuneți de fiecare dată că sunteți cei mai mari din țară…”, a spus ironic primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Ion Diaconu susține că activează în cadrul Preturii sectorului Botanica deja de 24 de ani. Acesta i-a luat locul lui Oleg Rațoi, demisia căruia a fost anunțată săptămâna trecută.

La același subiect:

Ruslan Codreanu comentează demisia lui Oleg Rațoi și spune cine va fi noul pretor al sectorului Botanica