/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Doi tineri suspectați de comiterea dublului omor la Cetireni, reținuți la Moscova. Ce pedeapsă riscă

missing
03 decembrie 2018, ora 16:18

Amintim că, la 8 aprilie curent, poliția din Ungheni a fost sesizată precum că, doi minori de 15 și 17 ani, ambii din satul Unțești au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au mai întors.

Ulterior, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, toți patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, între tineri a apărut un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus cadavrele cu căruța în pădure de lângă localitatea Cetireni unde le-au îngropat, iar ulterior au fugit în Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram