/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Maia Sandu: „Se întâmplă să mi se spună că am prea puține kilograme pentru a lupta cu corupții de la guvernare”

missing
03 decembrie 2018, ora 17:10

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, spune că nu întâmpină dificultăți în activitatea ei politică, din motiv că este femeie. Aceasta susține că societatea din Republica Moldova este deschisă pentru a promova femeile în politică: „Se mai întâmplă doar să mi se spună că am prea puține kilograme pentru a lupta cu corupții de la guvernare”, a declarat Sandu, în cadrul unei emisiuni de la Agora.md. 

„Sunt foarte mândră de moldoveni, pentru că în 2016 au votat în număr foarte mare pentru o femeie, în pofida tuturor lucrurilor urâte care s-au spus despre mine în acea campanie de la prezidențiale. Deși eu cred că societatea noastră se schimbă și oamenii sunt deschiși inclusiv pentru promovarea femeilor și în politică”, a spus președinta PAS.

Întrebată de moderatoarea emisiunii dacă, în calitate de lideră de partid, are momente de cădere în care vrea să renunțe, Sandu și-a amintim de perioada când era ministră a Educației și spune că atunci avea deseori dorința de a lăsat totul baltă: „Întrebarea aceasta îmi era pusă după experiența mea la Ministerul Educației, mă întrebau dacă a fost o zi în care m-am gândit să renunț… Au fost foarte multe zile în viața mea de ministru al Educației în care am vrut să renunț, a fost extrem de greu, mai ales în primele șase luni, dar și la partid sunt asemenea situații, dar, până la urmă, pentru că suntem o echipă puternică și unită, reușim să ne sprijinim unii pe alții și să mergem mai departe”, a mai spus președinta PAS.

Amintim că, Maia Sandu a fost ministră a Educației în perioada anilor 2012 – 2015. Din anul 2016 aceasta este președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram