/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Declarație: Parlamentul European ar putea extinde termenul limită al Brexitului

04 decembrie 2018, ora 12:24

Într-un interviu acordat emisiunii Hardtalk de la BBC, Hübner spune că la moment Marea Britanie trece printr-o criză politică și indecizia acesteia face negocierile dificile, iar nehotărârea Marii Britanii ar „da bătăi de cap” Europei.

Hübner mai spune că, în condițiile în care Theresa May insista convingător asupra termenului limită de 29 martie, este greu de imaginat că aceasta își va permite să-și schimbe poziția. Cu toate acestea, Marea Britanie se arată indecisă și UE este deschisă să-i mai ofere timp în cazul în care aceasta va solicita oficial.

Pe data de 11 decembrie 2018, Casa Comunelor urmează să voteze aprobarea retragerii din UE, dar conform BBC, guvernul ezită să decidă asupra unei hotărâri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram