Un taximetrist de 58 de ani a fost găsit fără suflare în satul Putinești, raionul Florești. Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr de 18 ani. Acesta fiind reținut pentru 72 de ani. Crima a avut loc la data de două decembrie.

Potrivit ofițerei de presă a IP Floești, Lilia Harea, „Poliția a fost alertată de către o persoană. Aceasta a spus oamenilor legii că în apropiere de satul Alexeevca, raionul Floreștia este un automobil accidentat și abandonat.

Ulterior, s-a constatat că automobilul accidentat de model Dacia Logan aparține bărbatului care a fost găsit în satul Putinești.

Totodată, la data de două decembrie, în jurul orei opt, câteva persoane au anunțat oamenii legii, precum că o rudă de a lor nu s-a mai întors acasă de la muncă.

În cele din urmă, oamenii legii au depistat persoana care se face bănuită de săvârșirea crimei. Acesta este un tânăr de 18 ani, locuitor al Raionului Florești. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Iar astăzi, patru decembrie i s-a prelungit arestul pentru 30 de zile.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Individul vinovat de comiterea infracțiunii riscă închisoare de la 15 până la 20 ani sau detenție pe viață.