/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Doi tineri din Ștefan Vodă ar putea fi amendați pentru că au încercat să revină clandestin în țară, din Ucraina

missing
05 decembrie 2018, ora 09:55

Doi tineri din satul Tudora, raionul Ștefan Vodă, riscă să fie amendați pentru că au încercat să revină clandestin în Republica Moldova, din Ucraina. Bărbații, în vârstă de 26 și 28 de ani, nu aveau documente de călătorie. Ei au fost observați ieri, cu ajutorul sistemului fix de observare și reținuți în perimetrul Sectorului Poliției de Frontieră Criva.

Tinerii se deplasau grăbit spre interiorul țării pe traseul Criva-Lipcani. Ei au fost reținuți și escortați la sediul SPF Criva pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Identificarea bărbaților a fost posibilă în baza documentelor de călătorie nevalabile pe care le dețineau, fiind și motivul pentru care au încercat să revină ilegal în Republica Moldova. Traseul parcurs de către ei a fost proiectat a doua zi, unde se văd clar urmele imprimate pe stratul de zăpadă.

Acum, bărbații riscă fiecare o amendă penală prevăzută de art. 362 al. 1 Cod Penal al RM în mărime de până la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram