/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Ore numărate până la aprinderea luminițelor de sărbătoare! Cum arată Pomul de Crăciun din centrul Capitalei

missing
05 decembrie 2018, ora 09:29

Până la aprinderea luminițelor de sărbătoare în Chișinău au rămas ore numărate. Pomul de Crăciun a fost instalat și este decorat. Bradul a fost împodobit cu globulețe și acum se pun luminițele. 

Inaugurarea Pomului de Crăciun din centrul Chișinăului va avea loc deseară, la ora 18:00.

„Cu ocazia deschiderii sărbătorilor de iarnă 2019, Primăria municipiului Chişinău va organiza un program distractiv pentru copii, cu participarea elevilor laureați ai concursurilor internaționale. Manifestarea cultural-artistică va începe la ora 17:30, cu o reprezentație a actorilor Teatrului municipal de păpuși „Guguță””, informează reprezentanții Primăriei Capitalei.

Pomul de Crăciun este artificial și are o înălțime de 20 m. Mai mult de jumătate din brad a fost donat de un agent economic din Capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram