/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO. VIDEO/ Renumita actriță indiană Priyanka Chopra s-a căsătorit! Nunta a durat 3 zile și a costat peste 1,5 mln de dolari

missing
05 decembrie 2018, ora 14:15

Actriţa de la Bollywood, care în 2000 a fost desemnată Miss World şi fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au cununat sâmbătă, 1 decembrie, în cadrul unei ceremonii creştine, oficiată de tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas.

Vineri a avut loc ceremonia tradițională hindusă, iar petrecerea a continuat şi duminică.

Evenimentele fastuoase au avut loc la un palat regal din Jodhpur, a cărui închiriere costă nu mai puţin de 60.000 de mii de dolari pe noapte, conform adevarul.ro.

Foto: nj.com

Actriţa a purtat o pereche de cercei în valoare de 79.500 de dolari, pe care mama soţului ei i-a făcut-o cadou. Bijuteriile din aur sunt o creaţie a brandului de lux francez Van Cleef & Arpels și au 170 de diamante şi 6,7 carate.

Invitaţii au sosit în India încă de joi și au avut la dispoziţie un dressing cu ţinute indiene create de câţiva dintre cei mai renumiţi designeri ai ţării. Printre oaspeţi s-au numărat multe staruri de la Bollywood, dar şi fratele mirelui, cântăreţul Joe Jonas, şi iubita lui, actriţa britanică Sophie Turner din Game of Thrones, precum şi premierul Indiei, Narendra Modi.

View this post on Instagram

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Potrivit presei americane, costurile nunţii s-au ridicat la peste jumătate de milion de dolari.

Actrița a declarat pentru Vogue că probabil oamenii vor avea nevoie de o vacanţă după această nuntă.

Cei doi soți au spus pe Instagram că „unul dintre cele mai deosebite lucruri pe care ni le-a oferit relaţia noastră este o înţelegere între familii, care îşi iubesc şi îşi respectă reciproc credinţa şi cultura, iar plănuirea nunţii noastre, ţinând cont de ambele tradiţii, a fost uimitoare.”

View this post on Instagram

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Rochia miresei precum și vălul de 22 de metri, au fost create de Ralph Lauren, cel care a făcut şi costumul mirelui, celebrul designer fiind un prieten apropiat al cuplului.

Cei doi şi-au început relaţia în primăvara anului 2017, iar în urmă cu doar câteva luni şi-au anunţat logodna. Priyanka Chopra a câştigat concursul Miss World în 2000 şi a jucat în peste 50 de filme la Bollywood şi Hollywood, fiind una dintre cele mai bine plătite actriţe din India. Revista Time a inclus-o în 2016 în topul celor mai influente 100 de persoane din lume, iar anul trecut a fost numită de Forbes una dintre cele mai puternice femei din lume. Nick Jonas şi fraţii săi au format celebra trupă Jonas Brothers şi au apărut în filme de succes pentru adolescenţi, realizate de Disney Channel. După despărţirea trupei, Nick Jonas şi-a lansat o carieră solo.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram