/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/FOTO/ Un Citroen ticsit cu carne de vită de proveniență dubioasă, depistat azi-dimineață, în apropiere de Piața Centrală

missing
05 decembrie 2018, ora 12:13

Un automobil de marcă Citroen, care transporta carne de vită de proveniență dubioasă și în condiții insalubre, a fost depistat azi-dimineață, în apropiere de Piața Centrală din Chișinău. 

Cazul a avut în jurul orei 5. Vehiculul a fost depistat de inspectorii de patrulare.

În interiorul automobilului, oamenii legii au găsit nouă carcase de carne de bovină.

Șoferul în vârstă de 32 ani a recunoscut că, chiar dacă nu deține actele de calitate și proveniență, acesta intenționa să comercializeze carnea în Piața Centrală din capitală.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfilor fără dovada originii şi a provenienţei lor, bărbatul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

În contextul că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spaţii improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram