/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pe Aeroportul din Chișinău continuă să fie haos: Zeci de zboruri sunt anulate, iar altele, redirecționate, din cauza ceții

missing
05 decembrie 2018, ora 10:28

Pe Aeroportul din Capitală continuă să fie haos. Zeci de zboruri care trebuiau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate, iar unele curse avia se rețin, din cauza ceții dense. 

Astfel, la această oră sunt anulate zborurile din: Krasnodar, Varșovia, București, Lisabona, Kiev și Istanbul. De asemenea, au fost anulate zborurile spre Krasnodar, Varșovia, București, Dublin și Lisabona.

În același timp, sunt redirecționate zborurile din Milano și Londra. Alte trei zboruri din Milano, Istanbul și Moscova se rețin, iar zborul din Kiev a fost amânat.

„Stimați pasageri, va reamintim că, din cauza condițiilor meteorologice, este posibil să intervină schimbări în programul zborurilor. Vă rugăm să vedeți orarul curselor pe site-ul nostru”, este mesajul postat de reprezentanții Aeroportului din Chișinău pe pagina lor de Facebook.

PLECĂRI:

DECOLĂRI:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram