/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Un democrat și doi angajați ai CCA, câștigători ai concursului pentru funcția de membru al Consiliului

missing
05 decembrie 2018, ora 15:47

Precizăm că Iulian Roșca și Lidia Viziru sunt angajate în cadrul CCA, primul este șeful direcției Juridică și Reglementări, iar Viziru este șef adjunct al Direcției generale Licențiere, Autorizare și Monitorizare din cadrul CCA;

Menționăm că la proba de interviu au fost admise 10 persoane: Lidia Viziru, Iulian Roșca, Vitalie Bujnița, Nicolae Spătaru, Nicolae Fabian, Viorel Molea, Marcel Marin, Corneliu Mihalache, Victoria Son și Leonid Smolnițchi.

Comisia parlamentară cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a anunțat concurs public pentru suplinirea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Concursul este anunțat urmare a expirării, la 16 noiembrie 2018, a mandatelor membrilor CCA Iurie Colesnic, Cristina Duca și Olga Barbălată.

Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 19-30 noiembrie 2018.

Ulterior, candidaturile selectate urmează a fi confirmate şi de Comisia juridică, numiri şi imunităţi.

Membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului sunt numiţi prin hotărâre de Parlament pentru un mandat de 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram