/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO Time-lapse/ Câteva zile, în câteva minute! Cum a fost instalat Pomul de Crăciun din centrul Capitalei

missing
05 decembrie 2018, ora 15:58

În câteva ore, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va fi inaugurat principalul Pom de Crăciun din Capitală. Pomul are o înălțime de 20 de metri, este artificial și e susținut de o carcasă din fier. Instalarea bradului a durat câteva zile și a implicat zeci de muncitori. În video atașat puteți vedea în doar câteva minute, lucrările de montare a bradului, care au durat câteva zile. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Chișinău, la montarea bradului zece muncitori au lucrat timp de două zile. În a treia zi, bradul a fost decorat de alți 25 de angajați ai serviciilor municipale. Pentru a monta carcasa și a atârna globulețele pe brad, au fost folosite trei autoturnuri.

Amintim că, ceremonia de inaugurare a pomului de Crăciun din Chișinău va avea loc deseară, la ora 18:00. Manifestarea cultural-artistică din PMAN va începe la ora 17:30, cu o reprezentație a actorilor Teatrului municipal de păpuși „Guguță”, potrivit Primăriei Chișinău.

Preturile de sector vor amenaja pomi de Crăciun în cele cinci  sectoare ale capitalei.

De asemenea, pe 24 și 25 decembrie, în ajun și de Crăciunul pe stil nou, Primăria Chișinău va organiza activități cultural-distractive, în preajma Pomului de Crăciun din PMAN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram