/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trenul care circulă de la Chișinău spre Iași va avea o oprire la Călărași

missing
06 decembrie 2018, ora 09:33

Trenul care circulă de la Chișinău spre Iași va avea o oprire suplimentară la stația Călărași, începând cu data de 9 decembrie.

Trenul circulă în zilele de sâmbătă și duminică. Aceasta pornește la ora 06:10 din capitală și ajunge la Călărași la ora 07:02. Prețul unui bilet de călătorie pe segmentul Chișinău – Călărași este de 25 lei – pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II și, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.

„Am stabilit cu conducerea CFM ca trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași) să efectueze o oprire și la stația din Călărași. Această stație va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iași, economisind atât timp, cât și bani. Este important să asigurăm pasagerilor călătorii sigure, convenabile ca preț și operativitate”, a menționat în acest context, ministrul Economiei, Chiril Gaburici.

Din stația Călărași, trenul va porni de la ora 07:06 și va ajunge la Iași la ora 10:15. Prețul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcție de clasă, de la 70, la 100 lei/adult. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călărași trenul sosește la 20:44. În capitală, garnitura ajunge la 21:32.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram