/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bărbat din România, condamnat la 112 ani de pușcărie în Spania, pentru că și-a agresat sexual fiicele minore

06 decembrie 2018, ora 14:16

Un bărbat originar din România a fost condamnat recent la 112 ani de pușcărie, în Spania, pentru că și-a agresat sexual cele două fiice minore. Mai mult, cele două fete ar fi rămas însărcinate, dar au făcut întreruperi de sarcini. 

Totul s-ar fi întâmplat în perioada anilor 2015 – 2017, când fiicele condamnatului aveau câte 15 și 16 ani.

Fiicele, care au fost supuse în nenumărate rânduri unor atacuri sălbatice, au depus plângere şi au cerut ajutor abia când au rămas însărcinate.

Bărbatul, găsit vinovat și pentru agresarea soției, a fost decăzut din drepturile părintești.

Decizia definitivă a fost luată de Curtea Superioară din Castilla y Leon, scrie Digi24.ro, cu referire la presa din Spania. Bărbatul a fost găsit vinovat de opt infracțiuni de agresiune sexuală. Pe lângă pușcărie, el este obligat să plătească câte zece mii de euro fiecărei fete.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram