/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Circa 70 de mii de pensionari și persoane cu dizabilități, din Chișinău, vor primi câte 100 de lei, în ajun de Crăciun

07 decembrie 2018, ora 16:52

Circa 70 de mii de pensionari și persoane cu dizabilități din Chișinău vor primi ajutoare materiale unice de câte o sută de lei, din partea Primăriei Chișinău, în ajunul sărbătorilor de iarnă.  

În acest scop în bugetul municipal au fost prevăzute șapte milioane de lei.

„Ajutorul material este adresat pensionarilor și persoanelor cu dizabilități severe, accentuate și medii, a căror pensii nu depășește suma de 1450 lei, beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public, aflate la evidența structurilor teritoriale de asistență socială”, informează reprezentanții Primăriei Chișinău. 

Banii pot fi ridicați de azi, 7 decembrie, și până la data de 19 decembrie 2018, de la oficiile poștale ale Î.S. „Poșta Moldovei”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram