/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

ISRAEL: În Hermon ninge abundent, iar în Holon mai multe case au fost inundate

missing
07 decembrie 2018, ora 12:04

În regiunea Hermon continuă să ningă. În dimineața zilei de vineri, 7 decembrie, înălțimea zăpezii de pe vârful muntelui a ajuns până la zece centimetri. Potrivit meteorologilor, în zilele următoare la fel se așteaptă ninsori. Astfel, temperatura aerului scade sub zero grade.

Oamenii legii au avertizat israelienii să nu călătorească în regiunea Hermon: pista fiind umedă și se menține o ceață densă.

Între timp, ploaia puternică însoțită de furtuni, continuă în altă regiune a Israelului, Holon. Mai multe străzi fiind inundate.

Totodată, salvatorii au evacuat locuitorii din mai multe case. O persoană a declarat că acoperișul acestuia i-a fost afectat, iar în locuință apa a distrus mai multe bunuri.

Pentru noi, ploaia ușoară este o provocare, dar cum este în aceste momente este un dezastru natural“, a spus bărbatul.

De asemenea, polițiștii au blocat mai multe autostrăzi principale pentru siguranța cetățenilor. Astfel, inundații deosebit de grave au fost localizate și pe autostrada nr. 40 în zona Gadera.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram