Realizatoarea emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8,  Angela Gonța, prezentatoarea știrilor TV8 și Dumitru Mișin, realizator Jurnal TV, vor fi chelneri pentru clienții unui local din Capitală duminică, 9 decembrie între orele 12 și 16.  Banii adunați din tip-suri și din cadrul unei licitații vor merge la o tânără talentată din Hâncești care visează la propria afacere. 

„Toate tipsurile, table-fee-urile și banii din licitație vor merge la tânăra și talentata Geta Bîta, fetița de 16 ani din comuna Bobeica, r-ul Hîncești. Geta este dintr-o familie nevoiașă, dar este pasionată de confecționarea bijuteriilor și visează să-și deschidă propria mică afacere. Let’s make her dream come true. Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat Natalia Morari pe contul ei de facebook.

Evenimentul, denumit „Dream Makers’ Brunch”, este organizat cu ajutorul echipei „The Moldova Project” în cadrul Charity Brunch, care ajută copiii talentați din Moldova.

„The Moldova Project”  este o Asociație de Caritate înființată în Marea Britanie în anul 2008, ce activează în domeniul protecţiei drepturilor copilului, pe teritoriul Republicii Moldova.