/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Natalia Morari și Angela Gonța, chelnerițe pentru o zi, într-un local din Chișinău

07 decembrie 2018, ora 15:04

„Toate tipsurile, table-fee-urile și banii din licitație vor merge la tânăra și talentata Geta Bîta, fetița de 16 ani din comuna Bobeica, r-ul Hîncești. Geta este dintr-o familie nevoiașă, dar este pasionată de confecționarea bijuteriilor și visează să-și deschidă propria mică afacere. Let’s make her dream come true. Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat Natalia Morari pe contul ei de facebook.

Evenimentul, denumit „Dream Makers’ Brunch”, este organizat cu ajutorul echipei „The Moldova Project” în cadrul Charity Brunch, care ajută copiii talentați din Moldova.

„The Moldova Project”  este o Asociație de Caritate înființată în Marea Britanie în anul 2008, ce activează în domeniul protecţiei drepturilor copilului, pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram