/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Au fost desemnați fotbalistul și fotbalista anului 2018

08 decembrie 2018, ora 12:15

Fundașul selecţionatei Moldovei, Alexandru Epureanu, a fost desemnat, a cincea oară, cel mai bun jucător al anului 2018. Fotbalistul a mai deținut acest titlu în anii 2007, 2009, 2010 și 2012. Tot el a primit titlul de cel mai bun fundaș al anului. În fotbalul feminin, cea mai bună jucătoare a fost desemnată Anastasia Toma, membră a selecționatei feminine a Moldovei.

Totodată, Alexei Koșelev a fost numit cel mai bun portar, Artur Ionița – cel mai bun mijlocaș, Radu Gînsari – cel mai bun atacant, iar premiul pentru cel mai bun golgheter al Campionatului Moldovei, ediţia 2018, i-a revenit lui Vladimir Ambros de la Petrocub-Hîncești.

Cel mai frumos gol al anului a fost marcat de Sergiu Istrati de la Sfîntul Gheorghe Suruceni pentru golul marcat în poarta echipei Sheriff. Tehnicianul echipei Petrocub-Hîncești, Lilian Popescu, a devenit cel mai bun antrenor al anului 2018, iar cel mai bun arbitru al anului 2018 a fost desemnat Piotr Stoianov.

Titlurile au fost anunțate în cadrul Galei laureaților fotbalului moldovenesc 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram