/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un nou post de pompieri a fost deschis în raionul Căușeni. Aceasta va asigura siguranța a 1700 de oameni

missing
08 decembrie 2018, ora 10:03

Un nou post de salvatori și pompieri a fost inaugurat ieri în localitatea Ucrainca, raionul Căușeni. Postul va deservi circa 1700 de oameni din satele Ucrainca și Zviozdocica a raionului Căușeni. 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, distanța dintre localitățile Ucrainca și Zviozdocica și Direcția Situațiilor Excepționale Căușeni este de 40 de kilometri. Odată cu deschiderea noului post, se va reduce timpul de răspundere a echipajelor.

În cadrul Programului de consolidare a serviciului salvatori și pompieri în localitățile rurale din Republica Moldova au fost deschise 45 posturi de pompieri. Conform programului, până în  2020 urmează să activeze peste 100 stații civile, care vor constitui forța primară de intervenție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram