/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Tragedie în capitală! Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un pilon electric

missing
09 decembrie 2018, ora 09:37

Doi tineri de 20 și 21 de ani din raionul Anenii Noi au decedat în această dimineață după ce mașina în care se aflau a intrat într-un pilon electric. Alți doi tineri de aproximativ aceeași vârstă au ajuns la spital. Accidentul a avut loc pe strada Ciuflea din capitală.

Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, unul dintre tineri este în stare gravă și este internat în secția de reanimare a unui spital, iar al patrulea tânăr s-a ales cu leziuni neânsemnate.

„Din cercetările efectuate la fața locului de polițişti conducătorul automobilului Honda fiind în stare de ebrietate se deplasa cu viteză excesivă, ulterior a perdut controlul asupra volanului şi s-a tamponat în obstacol (pilon electric)”, spune Poliția.

Pe acest caz organul de urmărire penală a pornit un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Facebook/Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Foto: Facebook/Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram