/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Crima de la Mereni: Curtea de Apel i-a mai adăugat 5 ani de pușcărie inculpatului care și-a omorât vecina

missing
10 decembrie 2018, ora 09:30

Bărbatul din satul Mereni, Anenii Noi, condamnat la 15 ani de închisoare în prima instanță, pentru că și-a violat apoi și-a omorât vecina, va sta la pușcărie 20 de ani. Recent, magistrații Curții de Apel Chișinău i-au înăsprit pedeapsa, la cererea procurorilor. 

De asemenea, a fost dispusă încasarea de la inculpat a cheltuielilor judiciare în sumă de 22 mii lei.

Crima a avut loc pe 5 mai 2018, în locuinţa vecinei sale din satul Mereni, cu care bărbatul condamnat a consumat băuturi spirtoase, apoi a agresat sexual victima și a strangulat-o cu o haină.

Fiind audiat, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şi-a recunoscut vina, declarând că a recurs la acest gest pentru că femeia, în vârstă de 57 de ani, l-ar fi vorbit de rău prin sat.

Decizia este executorie însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram