/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Precizările ministerului Sănătății în cazul bărbatului rănit, filmat în curtea Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău

10 decembrie 2018, ora 16:17

„Bărbatul a fost consultat de către medicii specialiști și i s-a efectuat tomografie computerizată. În urma examinărilor, acestuia i s-a depistat o contuzie a țesuturilor moi ale feței și i-a fost acordată toată asistența medicală necesară. Bărbatul fiind în stare de ebrietate a ieșit fără acordul medicilor din instituție, îndreptându-se în direcție necunoscută”, se mai spune în comunicat.

Potrivit ministerului, bărbatul a fost preluat de medici din ograda instituției, i-a fost acordată asistență medicală și a fost transportat cu ambulanța la Centrul de găzduire şi orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil, din strada Haltei, mun Chișinău”.

Precizăm că imaginile cu bărbatul rănit în curtea Institutului de Medicină Urgentă au fost filmate și postate pe o rețea socială de un internaut sâmbătă, 8 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram