/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Codreanu, nemulțumit de comercianții din scuarul Eminescu: „Degrabă și sub pavilionul din stație o să se vândă tricouri cu Putin”

missing
10 decembrie 2018, ora 13:49

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu e nemulțumit de comercianții din scuarul Mihai Eminescu din Chișinău, cunoscut și ca „piața de tablouri”. Acesta spune că, din cauza vânzătorilor, pietonii nu au pe unde să meargă.

Am impresia că degrabă și sub pavilionul de așteptare din stație o să se vândă tricouri cu Putin și cu tot ce vrei. Scuarul este scuar, iar trotuarul este al pietonilor. În fiecare zi am impresia că tot mai mult și mai mult se iese de pe trotuar”, a comentat edilul interimar, cerându-le responsabililor de la Pretura sectorului Centru să ia măsuri cu vânzătorii care ies să comercializeze pe trotuare.

Anterior, autoritățile municipale discutau despre posibilitatea ca această piață să fie mutată, iar scuarul Mihai Eminescu să fie reamenajat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram