/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Samsung a anunţat Galaxy A8s: specificaţii şi data de lansare

missing
10 decembrie 2018, ora 15:05

Galaxy A8s se aliniază din punct de vedere al specificaţiilor hardware la ceea ce ştiam deja din leak-urile din ultimele câteva săptămâni. Avem de a face cu un dispozitiv echipat cu un ecran de 6,4” perforat, primul de pe piaţă, care beneficiază de un raport de aspect de 19,5:9 şi rezoluţie Full HD+ 2.340 x 1.080 pixeli. Acesta nu pare să fie însă un model cu ecran AMOLED, asemeni telefoanelor Samsung din trecut, compania apelând mai degrabă la un panou LCD realizat de compania chineză BOE.

Telefonul este echipat cu un chipset Snapdragon 710, 6 sau 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă, cu un acumulator de 3.400 mAh şi un slot pentru carduri microSD. Camera foto de pe spate beneficiază de trei senzori: unul de 24 megapixeli f/1.7 principal, unul pentru zoom de 10 megapixeli f/2.4 şi un senzor de adâncime pentru modul portret „live photo” de 5 megapixeli f/2.2. Camera frontală beneficiază de un senzor de 24 megapixeli.

Telefonul este construit cu sticlă pe ambele părţi, pe capacul din spate fiind poziţionat şi un senzor de amprentă oval, poziţionat în centrul dispozitivului, o poziţie destul de confortabilă, în comparaţie cu ceea ce a livrat compania în anii trecuţi.

Samsung Galaxy A8s va intra la pre-comandă în China începând cu data de 21 decembrie în variantele de culoare Albastru, Gri şi Verde, însă nu a fost încă anunţat un preţ oficial pentru acesta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram