/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

China interzice importul și vânzarea mai multor modele de iPhone

missing
11 decembrie 2018, ora 09:15

China interzice importul și vânzarea mai multor modele de iPhone, pe fundalul așa-zisului război comercial cu SUA. O decizie în acest sens a fost luată de un tribunal chinez, scrie Adevarul.ro

Potrivit sursei citate, decizia a venit după ce o instanţă din Fuzhou a decis că Apple încalcă două brevete ale Qualcomm, o companie americană ca produce microcipuri. Modelele exceptate de la interdicţie sunt iPhone XS, iPhone XS Plus şi iPhone XR, care nu erau încă disponibile în China în momentul în care Qualcomm a intentat procesul. Brevetele în cauză permit utilizatorilor să editeze şi să schimbe mărimea pozelor pe telefon şi să gestioneze aplicaţiile folosindu-se de touchscreen, conform Qualcomm.

Deși anunțul a fost făcut abia ieri, măsura este implementată încă de acum o săptămână.

Chiar și ala Apple a anunţat că toate modelele de iPhone rămân disponibile în China.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram