/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PCRM va participa la următoarele parlamentare și pe lista de partid, și în circumscripții

missing
11 decembrie 2018, ora 08:11

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a decis să participe la următoarele alegeri parlamentare atât pe lista de partid, cât și în circumscripții uninominale. Decizia a fost luată la plenara Comitetului Central al formațiunii, care a avut loc pe 9 decembrie. Despre aceasta a anunțat secretara executivă a Comitetului, Elena Bodnarenco.

Politiciana a declarat la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21 că decizia privind înregistrarea candidaților și programul electoral va fi luată după data de 26 decembrie. Elena Bodnarenco a menționat că la plenara Comitetului Central nu s-a discutat despre listele electorale.

Totodată, politiciana a anunțat că PCRM va boicota referendumul care va fi organizat odată cu scrutinul parlamentar.

Anterior, comuniștii vorbeau și despre opțiunea de a boicota următoarele alegeri parlamentare, programate pentru 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram