/VIDEO/ A intrat într-o policlinică și a furat geanta unei angajate. Ce riscă un bărbat din Chișinău

missing
11 decembrie 2018, ora 15:10

Potrivit poliției, bănuitul prin alegere de chei a pătruns în biroul de serviciu a unei angajate a policlinicii din str. I. L. Caragiale, de unde a sustras geanta în care se aflau mijloace băneşti, acte de identitate şi alte bunuri materiale. Astfel cauzând victimei de 44 ani, un prejudiciu în sumă de 19 300 lei.

Incidentul a avut loc la data de 30 noiembrie curent și a fost surprins de camerele de supraveghere. În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

De asemenea forțele de ordine întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram