/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Furt ca-n filme. Un tir care se îndrepta spre Chișinău, jefuit din mers pe o șosea din România

11 decembrie 2018, ora 13:02

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic pe centura municipiului Buzău trei autovehicule în care se aflau şapte bărbaţi, bănuiţi că au sustras laptopuri şi produse electrocasnice în valoare de aproximativ 50.000 de euro dintr-un TIR aflat în mers.

Mai precis, hoții au urmărit TIR-ul ce plecase din București către Chișinău. La un moment dat, între Râmnicu Sărat și Focșani, unul dintre hoți s-a apropiat cu botul maşinii de TIR, în timp ce altul, aflat pe capota maşinii, fura bunurile din remorca autocamionului.

Gruparea, care acţiona cu două autoturisme şi o utilitară, era de poliţişti. Cei şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost conduşi la sediul IPJ Ilfov pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Cercetările vor fi continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse între un şi cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram