Un tir plin cu electrocasnice care se îndrepta din București spre Chișinău a fost jefuit din mers în seara zilei de luni, 10 decembrie, informează reporterbuzoian.ro.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic pe centura municipiului Buzău trei autovehicule în care se aflau şapte bărbaţi, bănuiţi că au sustras laptopuri şi produse electrocasnice în valoare de aproximativ 50.000 de euro dintr-un TIR aflat în mers.

Mai precis, hoții au urmărit TIR-ul ce plecase din București către Chișinău. La un moment dat, între Râmnicu Sărat și Focșani, unul dintre hoți s-a apropiat cu botul maşinii de TIR, în timp ce altul, aflat pe capota maşinii, fura bunurile din remorca autocamionului.

Gruparea, care acţiona cu două autoturisme şi o utilitară, era de poliţişti. Cei şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost conduşi la sediul IPJ Ilfov pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Cercetările vor fi continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse între un şi cinci ani de închisoare.