/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Moderatoarea TV8 Natalia Morari a câștigat, la Tbilisi, premiul pentru jurnaliști „Pavel Sheremet”

missing
11 decembrie 2018, ora 14:49

În discursul său de acceptare a premiului, Natalia Morari a vorbit despre campaniile de discreditare a mass-mediei independente din Moldova și a lăudat jurnaliștii care dau dovadă de curaj în reflectarea corectă a realității.

Vreau să împart acest premiu cu oamenii din Republica Moldova, care încă au curaj să vorbească cu voce tare în țara mea, chiar dacă acest lucru devine din ce în ce mai dificil. Mulțumesc!”, Natalia Morari, moderatoarea TV8.

Premiul este la a treia ediție și a fost instituit în onoarea jurnalistului de investigație din Ucraina, Pavel Șeremet, care a murit, în 2016, în urma unei atentat cu bombă. De-a lungul carierei sale, acesta a fost un critic acerb al Kremlinului, dar și al liderului de la Minsk, fapt pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare fiind acuzat că ar fi primit bani de la serviciile secrete străine.

Reporter: Diana Popa

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram