/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atentatul de la Strasbourg: Moldovenii care se află în acest oraș pot apela Linia de urgență, dacă au nevoie de ajutor

missing
12 decembrie 2018, ora 11:06

Cetățenii moldoveni care se află la Strasbourg și au nevoie de ajutor în contextul atentatului de ieri, pot apela numărul de telefon al Liniei de urgență: +33 3 671 50 646.

Potrivit reprezentanților Guvernului Republicii Moldova, misiunile diplomatice ale țării nostre sunt în legătură permanentă cu structurile responsabile de la Strasbourg.

Totodată, premierul Pavel Filip exprimă condoleanțe poporului francez în urma atentatului de la Strasbourg. Acesta a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe poporului francez și premierului Franței, Édouard Philippe, în legătură cu tragicul atentat.

„Premierul a exprimat condoleanțe din partea Guvernului Republicii Moldova, dar și a întregii societăţi pentru victimele atentatului. Pavel Filip a transmis că este alături de familiile şi apropiații victimelor şi le urează însănătoşire grabnică celor răniţi. Totodată, șeful Guvernului a condamnat dur tentativele de atacuri teroriste, ce pun în pericol viața și securitatea cetățenilor”, se menționează într-un comunicat al Executivului.

Amintim că, aseară, trei persoane au murit, iar altele 13 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în zona Târgului de Crăciun din orașul Strasbourg, Franța. Autoritățile franceze califică incidentul drept un act terorist.

La același subiect:

Alertă de securitate ridicată la Strasbourg: Autorul atacului, căutat în continuare. Sute de poliţişti participă la operaţiune

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram