/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Brexit: Theresa May se va confrunta cu un vot de neîncredere, miercuri seara

missing
12 decembrie 2018, ora 11:26

„Pragul de 15% dintre parlamentarii conservatori care vor o moţiune cu privire la liderul partidului a fost depăşit”, a precizat Brady.

Votul poate fi convocat dacă un număr de 48, adică 15% dintre parlamentarii conservatori îl notifică în acest sens pe Graham Brady, preşedintele aşa-numitului “comitet 1922”. Theresa May ar putea fi înlăturată de la conducerea Partidului Conservator dacă 158 din cei 315 de parlamentari conservatori vor vota împotriva ei.

Luni, premierul Theresa May a decis să amâne sine die votul prevăzut în Camera Comunelor asupra acordului încheiat cu Uniunea Europeană pentru retragerea ţării sale din blocul comunitar, de teamă că deputaţii vor respinge acest acord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram