/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Bilețchi a fost amendat pentru că ar fi blocat strada în timpul Marșului Centenar din septembrie

missing
12 decembrie 2018, ora 18:17

Ne pare rău că aspectul cel mai important, și anume violența la care am fost supuși de polițiști, nu a fost luat în considerație de oamenii legii. Iar apelul fals la 112 nu este cercetat nici până în prezent. Vom contesta amenda! Luptăm în continuare pentru dreptate”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.

Amintim că, mai mulți participanți ai manifestației dedicate Marșului Centenar au rămas pe 1 septembrie până aproape de miezul nopții în Piața Marii Adunări Naționale unde au protestat pașnic. În aceeași zi, autocarele cu care unioniștii au venit din România la manifestația de la Chișinău au fost oprite de polițiști la intrarea în oraș. Din acest motiv manifestanții din PMAN au mers să convingă polițiștii să permită autocarelor să intre în oraș. Liderii unioniștilor au fost ridicați pe sus de către forțele de ordine după ce aceștia au încercat să blocheze strada, spun polițiștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram