/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Fostul șef al CNA Viorel Chetraru va fi noul membru al Curții de Conturi, în locul Tamarei Andrușca

missing
12 decembrie 2018, ora 18:44

Fostul șef al Centrului Național Anticorupție (CNA) Viorel Chetraru va fi noul membru al Curții de Conturi. Informația a fost confirmată pentru TV8 de președintele CC, Veaceslav Untilă.

Viorel Chetraru nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe informații.

Potrivit lui Veaceslav Untilă, Chetraru a câștigat concursul de angajare, în favoarea contracandidatului său Viorel Roman.

La ședința de vineri a Parlamentului, care va fi și ultima, Veaceslav Untilă va propune Legislativului candidatura lui Chetraru la funcția de membru al CC.

Chetraru a fost director al CNA în perioada anilor 2012 – 2017.

Amintim că, astăzi, Guvernul a aprobat candidatura Tamarei Andrușca, fosta vicepreședintă a CC, la funcția de directoare a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în locul lui Dmitrie Parfentiev.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram