/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ O rochie iconică a Prințesei Diana, descoperită într-un second-hand. Cu cât a fost vândută la licitație

missing
12 decembrie 2018, ora 11:56

Rochia de bal a fost găsită în 1996, într-un magazin second-hand din Hereford, de către o amatoare de căutat comori în astfel de magazine. Din nefericire, femeia nu era conştientă de valoarea sentimentală ori financiară a rochiei. Femeia a realizat că a achiziționat un obiect de o valoare uriașă, doar atunci când, din întâmplare, privea un documentar realizat recent despre prințesa Diana și și-a amintit de rochia pe care a cumpărat-o cu ani în urmă și o ținea undeva într-un dulap, scrie Hello Magazine.

Diana a purtat rochia în timpul unui banchet de stat din Bahrein, în anul 1986 și a fost creată de brandul Emanuel, pentru această ocazie specială. Ea a accesorizat-o pe atunci cu tiara Spencer, bijuteria specială a familiei sale.

Rochia a fost vândută recent la o licitaţie, iar preţul obţinut a fost de 155,000 de lire sterline. Kerry Taylor, specialist în astfel de piese, a declarat că rochia a prezentat mult interes în rândul simpatizanţilor regali, fiind o rochie iconică, cu care Diana a creat multă vâlvă.

Foto: hellomagazine.com

Foto: independent.co.uk

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram