/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un „râu” uriaș de ciocolată a inundat străzile unui oraș din Germania

missing
12 decembrie 2018, ora 13:24

Aproape o tonă de ciocolată a trebuit curăţată de pe străzile oraşului. A fost nevoie de 25 de persoane şi de peste două ore de muncă pentru ca străzile să fie din nou curate, informează stirileprotv.ro

„Am strâns totul cu lopeţile”, a declarat pentru DPA, Karsten Korte, şeful diviziei de pompieri voluntari din Werl.

Motivul scurgerii nu este încă clar, însă se suspectează o defecţiune tehnică la fabrica de praline.

Pentru a scoate ciocolata de pe asfalt, serviciul de pompieri a folosit apă caldă şi lămpi de benzină. În acest fel, carosabilul nu a devenit alunecos şi potenţial periculos pentru conducătorii de vehicule.

Ciocolata a fost aruncată, a afirmat Karsten Korte, care i-a asigurat pe jurnalişti că voluntarii mobilizaţi pentru curăţarea ei de pe străzi nu au mâncat-o.

Fabrica producătoare de praline a declarat că accidentul nu a adus pierderi majore și nici nu va afecta profitul companiei, potrivit independent UK.

Foto: independent.co.uk

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram