/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Năstase și Sandu au depus la Parlamentul European petiția prin care cer investigarea furtului miliardului

missing
12 decembrie 2018, ora 14:01

La întâlnirile din cadrul vizitei din această săptămână de la Strasbourg, am prezentat Petiția ACUM semnată de mai mult de 50 000 de cetățeni ai Republicii Moldova, prin care solicităm asistența Uniunii Europene și a țărilor membre în investigarea furtului miliardului. După 4 ani în care justiția moldovenească nu a recuperat niciun bănuț din furt și nu a sancționat nicio persoană dintre cei vinovați, dimpotrivă, oferindu-le protecție hoților, e clar că regimul de la Chișinău este impedimentul principal în calea investigării fraudei și recuperării banilor”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram