Un bărbat din Ialoveni, în vârstă de 47 de ani, a urcat la volan în stare de ebrietate și a fost prins de Poliție. Ulterior, inspectorii de patrulare au constatat că șoferul nici nu avea permis de conducere, avea câteva amenzi neachitate, motiv pentru care mașina se afla în căutare.

Cazul a avut loc aseară, pe strada Calea Basarabiei din Chișinău. Bărbatul conducea o Mazda, iar Poliția l-a oprit pentru că acesta se deplasa haotic.

„Pentru verificare inspectorii au stopat automobilul, iar din discuția cu șoferul au simțit un miros puternic de alcool. La solicitarea actelor necesare conducătorul nu le-a putut prezenta deoarece nu avea documente asupra sa”, informează reprezentanții Inspectoratului de Patrulare (INP).

Conducătorul auto a fost dus la Brigada de Patrulare a INP, unde a fost identificat și supus testului alcoolscopic. Rezultatul testului alcoolscopic a arătat că șoferul avea o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constat că la moment conducătorul este privat de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Mașina a fost transportată la parcarea cu plată, iar conducătorul auto este cercetat penal.