/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ A fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Cum arată acesta

missing
13 decembrie 2018, ora 16:51

Maximilien Lejeune, directorul executiv de la „European Best Destinations”, care este o organizație belgiană ce se ocupă de promovarea culturii și turismului în Europa, spune că acest titlu are o importanță mediatică și economică nespus de mare dacă este gestionată eficient. Potrivit estonianworld, târgul de Crăciun de la Tallinn a fost remarcat prin atmosfera sa caldă, locația istorică, clădirile medievale și tradițiile bine păstrate.

Târgul de Crăciun de la Tallinn va fi promovat pe tot parcursul anului pe site-ul organizației „European Best Destinations”. Maximilien Lejeune a mai adăugat că pagina târgurilor de Crăciun de pe „European Best Destinations” este cea mai vizitată pagină a târgurilor de Crăciun din Europa, ceea ce înseamnă și un impact economic semnificativ pentru orașul Tallinn. Târgul de Crăciun de la Tallinn a mai fost ales drept cel mai bun târg din Europa de câteva ori în trecut.

Printre destinațiile câștigătoare a celorlalți ani se numără Porto, Bordeaux, Zagreb, Alpe d’Huez, Val Thorens și Strasbourg.

Târgul de Crăciun din Tallin va fi a fi deschis până pe data de 7 ianuarie 2019, începând cu ora zece dimineața și până la ora opt seara.

Foto: visitestonia.com

Foto: secretescapes.com

Foto: estonianworld.com

Foto: metro.co.uk

Foto: metro.co.uk

Foto: estonianworld.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram