/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un angajat al INP, implicat într-un accident rutier, produs azi-dimineață la Peresecina

missing
13 decembrie 2018, ora 10:27

Un angajat  al Inspectoratului Național de Patrulare (INP), în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, produs azi-dimineață la Peresecina, Orhei. Acesta se afla la volanul unui automobil de model Toyota Corola și s-a tamponat de un alt automobil de model Renault Megane.

Potrivit INP, accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Automobilul Toyota Corola a derapat de pe carosabil și s-a ciocnit de cealaltă mașină, care era condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Șoferul automobilului Renault și soția acestuia au fost preluați de ambulanță cu traumatisme ușoare.

În contextul avertizărilor meteo de ninsori mai multe zile la rând, INP atenționează toți șoferii să-și echipeze automobilele corespunzător și să manifeste maximă prudență în trafic.

Pe parcursul a 24 ore pe teritoriul Republicii Moldova sau produs 3 accidente rutiere, soldate cu 3 persoane traumatizate.

Vezi și:

/FOTO/ Accident matinal la Stăuceni. O mașină s-a inversat după ce a derapat de pe traseu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram