/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

MEI: 300 de muncitori au intervenit noapte trecută la curățarea drumurilor. Gaburici a convocat o ședință de urgență la Guvern

missing
13 decembrie 2018, ora 10:33

Peste trei sute de muncitori au intervenit noaptea trecută pe drumurile naționale. La deszăpezire au fost utilizate 109 de utilaje speciale, cu care a fost împrăștiată circa 1,6 t de material antiderapant, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI). 

Ministrul MEI Chiril Gaburici a convocat astăzi o ședință de urgență la Guvern cu responsabilii de starea drumurilor naționale pe parcursul perioadei de iarnă.

„La moment, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Și în continuare vom depune eforturi pentru ca toate traseele să fie practicabile. Am să merg în teritoriu pentru a inspecta și verifica cum decurg lucrările de curățire a drumurilor. De asemenea, îndemn pietonii și conducătorii să fie atenți în trafic, să respecte regulile de circulație și indicatoarele rutiere, să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă“, a declarat Chiril Gaburici, potrivit serviciului de presă al MEI.

Reprezentanții ministerului amintesc despre faptul că șoferii și pasagerii se pot informa despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” unde funcționează serviciul în regim „non-stop” (telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md).

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră, puteți accesa site-ul www.asd.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram