/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Mai mulți șoferi de microbuze, amendați. Ce încălcări au depistat oamenii legii

missing
13 decembrie 2018, ora 11:14

Astfel forțele de ordine au întocmit 18 procese-verbale șoferilor cu aplicarea amenzilor de la 600 lei la 1200 lei și 3 puncte de penalizare, trei unități de transport au rămas fără plăcuțele de înmatriculare și nu le-a fost admisă ieșirea la rută până la înlăturarea neajunsurilor depistate, administratorilor le-au fost înmânate prescripții pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Acţiunile au avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere, respectarea regulilor de exploatare a unităţilor de transport, cât și transportarea pasagerilor. În acest context au fost verificate 52 de unități de transport, cărora le-au fost verificate actele obligatorii de conducere a unităţilor de transport, echipamentul necesar pentru dotarea mașinei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram