/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Valeriu Munteanu spune când, cu cine și ce a făcut la sediul GBC

missing
13 decembrie 2018, ora 12:02

Fostul președinte al Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, spune că a fost o dată la sediul GBC, unde s-ar afla biroul lui Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat (PD), acum șapte ani. 

În 2011 probabil, eram eu deputat de rând; Candu, deputat de rând și Ioniță, deputat de rând. Am făcut noi nu știu ce bortă în cer și umblam pe la toate televiziunile să o promovăm, inclusiv, dacă nu greșesc, am fost în ziua aceea la Dvs. în emisiune, când erați la o altă televiziune. Și de la o televiziune către alta, domnul Candu spune: „Haideți la mine la birou să bem un ceai”. Am fost, era noaptea și eu nu am înțeles ce fel de asta… era un birou de-al lui Candu și nu am mai văzut pe absolut nimeni acolo, era și domnul Ioniță”, a declarat Valeriu Munteanu, aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, în contextul declarației lui Dorin Chirtoacă, președintele PL, care a spus că Munteanu, în comparație cu el, a fost la sediul GBC.

Acesta a mai spus că liderul PD, Vlad Plahotniuc, nu a negociat nimic cu el sau cu Dorin Chirtoacă: „Dumnealui știe cine hotărăște întrebările la PL (…). Ce putea să împartă  Plahotniuc cu mine? Hai fiți serioși, vulturul se joacă cu…”, a spus Munteanu în emisiune.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat că părăsește PL, acum două zile, în cadrul unei conferințe de presă. Conducerea PL, Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, a criticat decizia lui Valeriu Munteanu de a pleca din partid.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram