/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Nereguli la o secție de producere a cărnii. Oameni legii au ridicat carne de o sută de mii de lei

missing
14 decembrie 2018, ora 10:58

Ca urmare a verificărilor în secția de producere, au fost constatate abateri la producerea și depozitarea produselor și semifabricatelor din carne în condiţii sanitaro-igienice necorespunzătoare, precum şi lipsa actelor de provenienţă asupra unui lot de marfă. Astfel, a fost ridicată producție în valoare de circa 100 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, responsabilii de activitatea întreprinderii riscă amendă de până la 15 000, cu ridicarea mărfii.

Poliția va întreprinde în continuare măsuri de prevenire și contracarare a ilegalităților în domeniul procesării cărnii, fabricării mezelurilor și afumăturilor din carne, pe piața internă de consum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram