/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Atacul din Strasbourg: Poliția franceză a omorât teroristul care a ucis trei oameni și a rănit alți 12

14 decembrie 2018, ora 09:53

Poliția franceză a omorât noaptea trecută autorul atacului terorist din Târgul de Crăciun din orașul Strasbourg, Franța. Individul a fost identificat de trei polițiști, aseară, în jurul orei 21. Suspectul a încercat să fugă, astfel, oamenii legii au aplicat arma și l-au rănit mortal, scrie Dailymail.co.uk.

Cherif Chekatt, autorul atacului din Strasbourg, este un tânăr de 29 de ani. Potrivit sursei citate, acesta a avut anterior condamnări penale în Franța și în Germania.

În apartamentul său Poliția a găsit arme și materiale de propaganda jihadistă. Oamenii legii i-au reținut pe părinții acestuia și doi frați de-ai lui. De asemenea, a fost arestată și o altă persoană care ar avea legătură cu atacul terorist.

Amintim că, atacul terorist din Strasbourg s-a produs acum 48 de ore. Trei oameni au fost omorâți, iar alte 12 persoane au fost rănite.

Foto, video:  Dailymail.co.uk

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram