/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

O femeie din Ialoveni a ars în propria casă. Cadavrul a fost găsit de pompierii care au venit să lichideze incendiul

14 decembrie 2018, ora 10:26

O femeie de 67 de ani, din satul Horești, raionul Ialoveni, a ars în propria casă. Cadavrul ei a fost găsit de pompierii care au venit să lichideze incendiul.

Potrivit Inspectoratului Gener General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea incendiului la ora 20:35 minute.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins o casă de locuit cu suprafața totală de 80 m2. Pompierii au reușit să localizeze incendiu către orele 21:12 minute.

Incendiul a fost lichidat către ora 23: 46 minute. Focul a distrus 50% din acoperiș și bunurile materiale din interiorul unei odăi.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 1 575 de incendii în urma cărora au decedat 104 persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram