/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ PSRM nu participă la ultima ședință a Parlamentului. Batrâncea: „Nu vom crea „masovkă” la show-ul Guvernului”

missing
14 decembrie 2018, ora 10:16

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) nu va participa la ultima ședință a Legislativului, din cadrul acestei sesiuni, au anunțat membrii fracțiunii PSRM, cu 15 minute înainte de începerea ședinței. 

Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a numit ședința de astăzi, unde va fi audiat raportul Guvernului, „o farsă a majorității parlamentare” și spune că fracțiunea PSRM nu va participa la ea. Greceanîi spune că raportul Executivului, care are peste o sută de pagini, a fost distribuit deputaților abia azi-dimineață.

„Nimeni nu a dorit ca deputații în serios să ia cunoștință cu aceste materiale”, a declarat deputatul socialist Vlad Batrâncea, spunând că socialiștii nu vor să creeze „masovkă pentru show-ul Guvernului”.

De asemenea, socialiștii au spus că au solicitat pe parcursul anului de mai multe ori ca premierul și alți membri ai Guvernului să fie audiați în plenul parlamentului, dar majoritatea parlamentară nu le-a susținut inițiativele. Aceștia au declarat că audierea de azi a premierului și a echipei sale în Legislativ este parte a campaniei electorale care a început deja neoficial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram