Cea mai mare companie low-cost din Europa Wizz-Air și-a suplinit flota cu o nouă navă și a anunță că deschiderea a cinci noi destinații de zbor. Noua aeronavă de tip Airbus A320 va deservi cele 5 rute noi: Memmingen, Dortmund (Germania), Paris Beauvais (Franța), Copenhaga (Danemarca) și Brussels Charleroi (Belgia).

Potrivit unui comunicat AVIA Invest, pasagerii au posibilitatea să zboare spre destinațiile menționate deja din 14 decembrie.

Odată cu suplinirea flotei aeriene la Aeroportul Chişinău s-a majorat şi numărul zborurilor pe cele mai populare curse ale WIZZ din Chișinău: London-Luton, Milan-Bergamo, Venice-Treviso, Berlin-Schönefeld și Rome-Ciampino.

Wizz Air şi-a început activitatea pe Aeroportul Internațional Chișinău în anul 2013. Cît priveşte investiţiile companiei în baza sa de la Chișinău, acestea vor depăşi 200 de milioane de dolari, iar în 2019, prin extinderea operațiunilor, compania va oferi pasagerilor Aeroportului Internaţional Chişinău peste 700.000 de locuri de zbor, în 13 destinaţii către 8 țări.