/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

În capitală au apărut panouri electronice care anunță timpul de așteptare în stații

missing
15 decembrie 2018, ora 16:44

În capitală au apărut primele patru panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stații pentru ruta de troleibuz nr. 30, care asigură legătura între aeroport și centrul orașului. 

Panourile informaționale sunt în regim de testare și au fost instalate de către Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public.

Durata așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, este afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia – bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău.

Panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram