/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Elicopter de salvare, prăbușit în Portugalia. Toate persoanele aflate la bord ar fi murit

missing
16 decembrie 2018, ora 12:43

Un elicopter de salvare s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din apropierea oraşului Porto, al doilea cel mai mare oraş din Portugalia. Autorităţile consideră că toate cele patru persoane aflate la bord au murit în urma impactului, scrie Mediafax.

Postul RTP şi cotidianul Correio de Manha au informat că doi piloţi, o asistentă şi un doctor au murit după ce un elicopter medical s-a prăbuşit. INEM a adăugat că o operaţiune de salvare este în desfăşurare, dar elicopterul nu a fost încă găsit.

Elicopterul a dispărut după ce a transportat un pacient în vârstă de 76 de ani la un spital din Porto.

Potrivit INEM, elicopterul se îndrepta înapoi spre baza din districtul Braganca, iar cauza prăbuşirii ar fi condiţiile severe de vreme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram