/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O femeie din Bulgaria, reținută acum o lună pe Aeroportul din Chișinău, riscă să stea până la 10 ani după gratii

missing
17 decembrie 2018, ora 13:01

O femeie de 67 de ani, din Bulgaria, care a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău acum o lună, riscă până la zece ani de detenție. Acesta este cercetată pentru tentativă de contrabandă cu substanţe psihotrope.

Dosarul ei a fost finalizat și a fost expediat în instanța de judecată.

Femeia a fost reținută pe 18 noiembrie 2018, după ce ar fi încercat să treacă peste frontieră 90 de pastile ”Alprazolam”. Preparatele au fost depistate în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor înregistraţi pentru cursa spre Istanbul.

De la reţinere şi până în prezent, inculpata se află în arest, iar dacă vina ei va fi demonstrată, ea riscă de la trei până la zece ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram